Menu Sluiten

Info Over Stille Airconditioning

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over info over stille airconditioning kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Info Over Stille Airconditioning

Verwarming | Airco | Airconditioning | Zwembadwarmtepompen | Ventileren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over stille airconditioning

producten thuisbatterijenzonnepanelenwarmtepompboileraircoverwarmen ff offerte vacatures contact info nieuwsoverheid en premiesrealisatiesfaq aanmelden registreren producten thuisbatterijenzonnepanelenwarmtepompboileraircoverwarmenffoffertevacaturescontactinfo nieuwsoverheid en premiesrealisatiesfaq aanmeldenregistreren airconditioning airco aangename koelte om te relaxen een airco is meer dan een koelinstallatie het zorgt voor een perfecte balans tussen temperatuur frisse lucht en vochtigheid en bovendien wordt de lucht zelfs gezuivert zo kan u het hele jaar door genieten van een comfortabel binnenklimaat info over stille airconditioning zijn zeer populair Omwille van de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu moet de airco echter ook energieefficin.

peerderbaan pelt infoenervro.com inloggen inloggen wachtwoord vergeten product toegevoegd bekijk winkelmandje verder winkelen menu home diensten webshop promo s nieuws over enervro contact enervro voor uw verwarming duurzame energie sanitair en ventilatie onze populairste producten a v zenith italiaanse pelletkachels met een tijdloos design. Nobs….. Uw kachel onze passie. Geluidsarme pelletkachel innovatief besturingssysteem en automatische branderreiniging. Zeer uitgebreid en compleet gamma. Nobs….. Een bedrijf van mensen niet van getallen. zenith a v pelletkachel met natuurlijke convectie en ventilatie aan de voorzijde. zenith a c pelletkachel met natuurlijke convectie met.

Berichtgeving over Info over stille airconditioning

over ons diensten realisaties nieuws contact luchtreinigers haal aerosolen en pollen uit de lucht een realisatie van ben stevens ook voor een gezond binnenklimaat ben je bij ons aan het juiste adres. De luchtbevochtiger en reiniger van daikin vormt de perfecte allinone oplossing. Met onze luchtreiniger geniet je altijd en overal van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Deze luchtreiniger zorgt voor minder verontreinigende stoffen allergenen en schimmels in je woning en garandeert zo zuivere lucht. Verschillende technieken de luchtreiniger van daikin combineert verschillende technieken. Zo wordt zuivere lucht gecreerd dankzij de actieve plasmaionstroom en de flash streamer technologie. De streamer neutraliseert schadelijke stoffen door middel van oxidatie. Op die manier helpt dit toestel tegen hooikoorts en andere stofallergien Wat betrachten we met info over stille airconditioning van alle stofdeeltjes gefilterd de fijne stofdeeltjes worden opgenomen in de elektrostatische hepa hoogrendementsf.