Menu Sluiten

Airconditioning Studiedienst

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airconditioning studiedienst kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Airconditioning Studiedienst

Verwarming | Airco | Zwembadwarmtepompen | Warmtepompen | Installateurs Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airconditioning studiedienst

home verwarming airconditioning ventilatie sanitair service en onderhoud over ons realisaties aanpak vacatures blog contact home verwarming airconditioning ventilatie sanitair service en onderhoud blog wat zijn de voordelen van een warmtepomp er zijn redenen genoeg om voor een warmtepomp te kiezen. Want dit toestel heeft verschillende voordelen ten opzichte van een cvketel op aardgas of stookolie. Hieronder vind je een overzicht. Voordeel ecologisch een warmtepomp verbruikt geen fossiele brandstoffen airconditioning studiedienst informatie inwinnen In combinatie met groene stroom bijvoorbeeld van je eigen zonnepanelen geniet je van hellip lees meer wat zijn de technische uitdagingen voor verwarming in bedrijven over de jaren heen hebben we verschillende projecten gerealiseerd. Niet alleen bij particulieren maar ook in kantoren horecazaken en andere bedrijven. De installatie van een koel en verwarmingssysteem in bedrijven brengt enkele unieke uitdagingen met zich mee. Dit zijn enkele verschillen t.o.v. Een particuliere installatie dezelfde technieken grotere schaal.

krijg advies contact over clima partners werken bij clima partners klantenportaal nederlands airconditioning oplossingen productgamma studie advies installatie service onderhoud krijg advies home airconditioning airconditioning wat is airconditioning de term airco is afgeleid van airconditioning en betekent letterlijk vertaald luchtbehandeling . Een airco is dus in staat om de temperatuur te controleren de luchtvochtigheid te controleren de lucht te filteren en schoon te maken voor luchtcirculatie en luchtverversing te zorgen airconditioning doet dus meer dan enkel koelen airco airco is comfort het is een intelligent en energievriendelijk systeem dat in alle omgevingen toepasbaar is. Airconditioning thuis of op kantoor wilt u door middel van airco uw woning of kantoor koelen of verwarmen dan heeft u een warmtepompsysteem nodig. Er bestaan verschillende waterpompsystemen de keuze van het systeem hangt af van de situatie lees meer over airconditioning studiedienst Lucht lucht warmtepompen deze warmtepompen kunnen koelen .

Toelichting over Airconditioning studiedienst

home airconditioning meer informatie warmtepompen meer informatie koeling meer informatie contact airconditioning een aangenaam binnenklimaat thuis en op kantoor read more warmtepompen efficint en energiezuinig verwarmen read more koeling koeltechniek voor handel en industrie read more over geja koeltechniek onder leiding van zaakvoerder gery jacobs is geja al meer dan jaar gespecialiseerd in warmtepompen koeling en airconditioning. We merken nood bij architecten bouwpromotoren bouwheren en anderen om voldoende genformeerd te worden over warmtepompen tijdens het offertestadium daarom heeft onze firma een eigen studiedienst. Onze studiedienst helpt de klant een systeem te kiezen dat het best bij zijn noden past. Daarenboven maken we energiestudies over een geschat gebruik van het systeem en voor verwarming met warmtepomp daaraan gekoppeld een terugverdientijd. Meewerkend patroon gery versterkt steeds he.