Menu Sluiten

Aircosystemen In De Horeca

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over aircosystemen in de horeca kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Aircosystemen In De Horeca

Warmtepompen | Ventileren | Zwembadwarmtepompen | Installateurs Airco | Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aircosystemen in de horeca

gratis offerte home airco ventilatie vloerverwarming warmtepomp zonnepanelen koelinrichting verhuring koelaanhangwagens contact selecteer een pagina airco oplossingen voor elke situatie professionele plaatsing en onderhoud van airco en aircosystemen over gans west amp oostvlaanderen. Drie functies in n koelen warmen ventileren. Zowel inbouw als opbouw. Breed in assortiment wand amp plafondmodellen cassettes airconditioners van het splitunit type de vrfsystemen luchtgordijnen enz aircosystemen in de horeca zijn zeer gegeerd Met split aircos of zonder buitenunit monoblock aircos. Voor quasi alle residentile commercile en industrile omgevingen wonen werken produceren ontspannen verzorgen de airco toestellen van mitsubishi electric hebben een ruim assortiment inbouw en opbouw de aircos van mitsubishi electric zorgen voor optimale koeling of verwarming verdelen de gefilterde lucht mooi over de ganse ruimte zijn heel stil bestaan uit duurzaam materiaal en gekend voor hun zuinig karakter. Er is een ruime keuze aan types en uitvoeringen passend bij iedere behoefte en elke huisstijl..

werken bij bumaco onze jobs bij je thuis airco warmtepompen ventilatie retail office amp horeca professionele koeling hvac verhuur koeling menu nl fr klantlogin menu nl fr klantlogin ventilatie ventilatiesystemen c en d met warmterecuperatie bij je thuis in combinatie met onze totaalservice voor aircosystemen en warmtepompen bieden wij ook de optie aan voor het ontwerp en de plaatsing van ventilatiesystemen. Op die manier word je volledig ontzorgd. Wij specialiseren ons in energiezuinige ventilatiesystemen van het type c en d Het toekomstperspectief van aircosystemen in de horeca Bij een ventilatietype d met warmterecuperatie voeren we niet alleen verse buitenlucht aan. Tijdens het afvoeren van de vuile binnenlucht wordt er maximaal warmte uitgewisseld met de inkomende koude buitenlucht. Zo wordt het warmteverlies tot het absolute minimum beperkt. Advies en ontwerp op maat ook bij ventilatiesystemen mag je vertrouwen op deskundig advies op maat en een totaalservice voor ontwerp en plaatsing. ons eigen studiebureau neemt het technisch ontwerp en de vereiste calculaties op zich. Kom je .

Mededeling over Aircosystemen in de horeca

toggle menu home oplossingen airconditioning verwarming warmtepompen ventilatie luchtbehandeling sanitair badkamers horeca server koeling acties referenties contact mijn logboek vraag hier uw gratis offerte vraag hier uw afspraak oplossingen airconditioning u zoekt een professionele en betrouwbare airco installateur dan bent u bij clima van aeken aan het juiste adres. Bent u voor uw airco op zoek naar een professioneel en onpartijdig advies een kwalitatieve oplossing binnen uw budget een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst een installateur die wel flexibel betrouwbaar en snel bereikbaar is bij clima van aeken kan u airconditioning laten plaatsen voor zowat elke toepassing en dat zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten in de ruime regio rond antwerpen. Extra verkoeling in de zomer met energiezuinige verwarming in de winter voor thuis of nauwkeurig afgestelde serverkoeling of complexe airconditioning configuraties voor hotels e.