Menu Sluiten

Huis Kouder Maken Met Airco

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over huis kouder maken met airco kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Huis Kouder Maken Met Airco

Airconditioning | Verwarming | Zwembadwarmtepompen | Installateurs Airco | Warmtepompen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Huis kouder maken met airco

oostendsesteenweg brugge tel tel home cv vloerverwarming ventilatie aircowarmtepompsystemen luchtverwarming zonneenergie hybride systemen vacature realisaties contact aanbod installaties op maat van uw wensen lees meer luchtverwarming houdt de verse lucht in huis voor professionele luchtverwarming in brugge een adres climatherm. Investeer in centrale verwarming via luchtkanalen met de mogelijkheid tot ventileren verwarmen en koelen in de huidige nieuwe woningbouw huis kouder maken met airco specialisten Deze toestellen kunnen ook de vochtigheidsgraad regelen en de aanwezige lucht in uw woning extra reinigen zo ontstaat er een uiterst gezond binnenklimaat. Verventra luchtbehandeling ventilatiesysteem met hoog rendement warmteterugwinning en geiumlntegreerde luchtverwarming met zoneregeling. Het allernieuwste complete systeem op de markt voor de lage energiewoning die voldoet aan de huidige ventilatienorm en de woning voorziet van de nodige warmtebehoefte. Het toestel kan op verschillende energiebronnen aangesloten worden dewelke zowel kunnen koelen als verwarmen. Uiterst efficieumlnt verwarm.

home verwarming verwarmde spiegels plafondverwarming stralingsverwarming convectieverwarming accumulatieverwarming soapstone accumulatieverwarming dynamische accumulatieverwarming statische accumulatieverwarming oplaadregeling warmtepompen airconditioning warm water warmtepompboiler elektrische boiler zonnepanelen contact voor statische accumulatie verwarming bent u bij ons aan het goede adres zowel dynamische als statische accumulatie verwarming is gebaseerd op hetzelfde principe. Het werkt op de verwarming die u overdag de warmte geeft nadat ze lsquos nachts werd opgeslagen. Onze medewerkers van simons bvba geven u ook bij statische accumulatie verwarming in belgieuml alle nodige informatie om u een gerichte keuze te laten maken. Deze verwarming kan eveneens aan exclusief nachttarief of aan dubbel telwerk waardoor u zich goedkoper verwarmd dan tegen dagtarief. Het principe van deze kachels is dat een massa stenen wordt opgewarmd om ze overdag hun warmte te laten afgeven met een ventilator of een natuurlijke convectie. Huismerk voor een st.

Berichtgeving over Huis kouder maken met airco

appatuur thinking smart. Eindelijk alles onder controle realiseer besparingen van of meer dankzij smart energy management services. Energiebewust ondernemen voor milieu en rentabilite it als onderdeel van uw bedrijfsstrategie bekijk ook eens huis kouder maken met airco Controle over egw sturing van temperatuur elektriciteit verlichting airconditioning … Overal en al tijd. Home area manager ham unieke modulaire gateway de home area manager ham wordt verbonden met de internetmodem en met de toestellen in huis. Deze gateway vormt het hart van de smart homes het centrale punt waar de toestellen in een huis samenkomen en met elkaar communiceren. Uniek aan de ham is dat hij modulair is opgebouwd en kan communiceren via wifi rf ethernet of usb. De ham is voor iedereen eenvoudig te bedienen dankzij bewegingssensoren en spraaktechnologie. We kunnen voor u ook specifieke interfaces ontwikkelen en op elk moment toegevoegen via n van de acht interne sloten. Van de ham werden al meer dan exempla.